Coaching

Je kunt zo van die vragen hebben die maar blijven knagen. Vragen bijvoorbeeld over twijfel of je op de goede weg zit, bezig bent met wat er voor jou toe doet, hoe je je tot de wereld of het leven verhoudt. Twijfel die je energie doet weglekken, je vastzet, en mogelijk sombere gevoelens oproept. Vragen waarmee je wel aan de slag wilt, voordat je depressief of burn-out raakt. Vragen die gewoon over het leven gaan, niet over je psychische gezondheid.

Herken je daar iets van? Dan ga ik graag met je aan het werk. Want die knagende vragen vormen nu wellicht een last, maar kunnen een mooie bron van ontwikkeling blijken. Het zijn vragen waarmee iedereen te maken krijgt, maar waarover je niet altijd gemakkelijk met vrienden, familie of collega’s kunt spreken. En waarmee je ook niet naar een therapeut hoeft, omdat het in feite levensvragen zijn, geen psychische problemen.

Als coach kijk ik in gelijkwaardigheid en vertrouwen met je naar wat er schuurt, naar wat er onder je vragen wellicht aan ideeën en patronen schuilgaat die je belemmeren om voluit en vrij te leven. En samen onderzoeken we wat er nodig is om helderheid, eenvoud en richting in je handelen te bewaren of terug te krijgen.

Of je nu af en toe wilt kunnen sparren met iemand met een onafhankelijke, open blik, of een ontdekkingstocht wilt aangaan, je bent welkom.

Ben je niet zeker of ik een goede coach ben voor jou? Je kunt een eerste gesprek met me hebben op basis van een vrijwillige bijdrage, en op basis daarvan beslissen of en hoe je verder wilt.

Je bijdrage stort ik in een fonds waaruit ik coaching bekostig voor mensen die mijn begeleiding wel willen maar het niet kunnen betalen – bijvoorbeeld mensen die door de corona-pandemie getroffen zijn.