Over mij

Als ik naar mijn leven en werken kijk, herken ik de vrijheid in kiezen voor wat voor mij van waarde is; of het een toonbeeld van eenvoud is, is een goede vraag. Vandaar misschien mijn fascinatie met dat onderwerp.

De rode draad is mijn leven is wel leren en ontwikkelen. Mijn weg daarin ontrolde over heel diverse terreinen. Van Engelse taal en literatuur via Rechten naar Kennismanagement. Van uitgeven via interim-management naar zenleraarschap. Van Alkmaar via Amsterdam naar Brabant. Na twee langdurige relaties nu alleenstaand en samen wonend met vrienden. Van blokfluit via dwarsfluit en ierse whistle naar japanse bamboefluit. Van balkontuinieren via een echte eigen tuin naar een tijdelijke tuin van 500 m2. Van op vakantie in eigen land via reizen over de hele wereld naar al weer vijf jaar telkens terug naar de kust in het dorp uit mijn jeugd.

Zo kan ik nog wel even doorgaan. Het is een rijk leven waar ik met plezier, en soms met weemoed, op terugkijk en waarin ik nieuwsgierig blijf naar wat zich verder nog ontvouwt.

De grote constante in mijn leven: mijn vriendschappen. Daar kan ik altijd op terugvallen. En daar kom ik mijn bed voor uit.

Mijn tuinen en reizen bieden inspiratie voor fotograferen. Alle foto’s op deze site zijn van mijn hand.